Reibeputz tencuiala “santuri”

Este destinata pentru crearea finisajului decorativ pentru fatada si pereti in interiorul incaperilor cu aspect canelat in forma de santuri. Este in special recomandata pentru incaperi cu schelet de carcasa, la fel pentru toate suprafetele de inalta calitate si rezistente.
1.545,00 MDL
SKU
07893
Informație
Brand Dufa
Proprietati encuiala decorativa D 11c, avind un model in santuri, pentru exterior si interior, rezistenta la intemperii.
Uscarea La temperatura 20 °C si umiditatea relativa de 65 % suprafata este uscata peste 24 de ore. Uscare completa si revopsirea suprafetei este posibila peste 2-3 zile.
Pastrare Intru-un ambalaj inchis, intr-un loc racoros, protejat contra ingheturilor. Termenul de pastrare – minimum 24 de luni.
Consum (m2) 2.8
Greutate 25.0000
Pregatirea suprafetei Va fi curata, uscata si rezistenta. Destratificarile si ramasitele de chit de cofraj se indeparteaza minutios. Neregularitatile se amorseaza cu dufa Fullstoff. Se aplica pe suprafete de baza din tencuieli minerale, gips-carton, beton, placi de ipsos turnate, zidarii, azbociment, placi aglomerate din aschii de lemn, din rumegus de lemn, placaj. Suprafetele intens permeabile la vapori de apa si fragile se amorseaza cu grund dufa Tiefgrund LF.

Nu au fost gasite certificate pentru produsul dat

Ultimele noutati



PROMOȚIE 3+1!
Oferim livrare rapidă prin toată Moldova

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pe website, pentru a analiza traficul și pentru a înțelege de unde vin și cum interacționează vizitatorii cu site-ul.

Accept