Tencuiala decorativa Kratzputz D227 25 kg

Tencuiala decorativa pe baza de rasini sintetice pentru formarea acoperirilor rezistente la intemperii, expresive de structura pe fatade. Pentru prelucrarea se potrivesc asa suprafete de baza ca, de exemplu, tencuiala solida, betonul, cimentul fibros. Produsul totodata se foloseste pentru formarea acoperirilor solide de interior.
1.545,00 MDL
SKU
07885
Informație
Brand Dufa
Proprietati Tencuiala decorativa D 227 Granulatia: 1,0 – 1,5 mm. Pentru interior si exterior, alba, rezistenta la intemperii, difuzabila, hidrofuga, elastica.
Uscarea La temperatura in interior +20° pelicula se formeaza peste 30-60 de minute. Uscarea completa peste 2-3 zile. Umiditatea ridicata a aerului si suprafata tencuita rece (indeosebi a peretilor la exterior) poate provoca incetinirea procesului de uscare. Se recomanda de tinut cont de aceasta in anotimpuri rece.
Instrumente necesare Mistrie inox sau de masa plastica
Pastrare Intru-un ambalaj inchis, intr-un loc racoros, protejat contra ingheturilor. Termenul de pastrare – minimum 24 de luni.
Culoarea alb
Consum (m2) 2.7
Greutate 25.0000
Pregatirea suprafetei In calitate de suprafata de baza pot fi: cement intarit, tencuieli de ipsos si var, placi din ipsos si gips-carton, placi aglomerate din aschii de lemn, placi din azbociment, vopsitorii vechi rezistente la spalare si uzura. Suprafata de baza trebuie sa fie curata, uscata, degresata si rezistenta la sarcini.

Nu au fost gasite certificate pentru produsul dat

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pe website, pentru a analiza traficul și pentru a înțelege de unde vin și cum interacționează vizitatorii cu site-ul.

Accept