Superplastifiant BEVETOL-SPL 250 kg

Ca superplastifiant (tip G): 0,6-0,8 kg la 100 kg de ciment. In doze mai mici, actioneaza ca un plastifiant.
16.611,00 MDL
Numai 0 ramase
SKU
07754
Informație
Brand ISOMAT
Proprietati Superplastifiant pentru beton (ASTM C-494, tip A, D & G, ELOT EN 934-2: T11.1 si T11.2). Cand este adaugat in betonul gata preparat, ii mareste lucrabilitatea fara sa-i diminueze rezistenta. Cand se adauga in timpul prepararii betonului, ii reduce cantitatea de apa necesara (reducerea raportului a/c), crescand astfel atat rezistenta initiala, cat si cea finala.
Pastrare 18 luni de la data fabricatiei, depozitat in ambalaj original sigilat, la temperaturi intre +5OC si +35OC. Protejati-l de expunereadirecta la radiatiasolarasi de inghet.
Culoarea lemn maro
Consum (m2) 0
Greutate 250.0000
Pregatirea suprafetei BEVETOL-SPL poate fi adaugat: in apa de amestec, la prepararea" betonului sau a mortarului. La amestecul gata preparat, inainte de" utilizare.In acest caz, pentru a se realiza o repartizare uniforma a BEVETOL-SPL in masa materialului, este nevoie de o amestecare buna, timp de 4-5 minute, cu malaxorul

Nu au fost gasite certificate pentru produsul dat

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pe website, pentru a analiza traficul și pentru a înțelege de unde vin și cum interacționează vizitatorii cu site-ul.

Accept