Plastifiant pentru mortare – inlocuitor de var DOMOLIT 5 kg

Plastifiant si intarzietor de priza pentru mortare, care inlocuieste varul. Este certificat cu marcaj CE ca antrenor de aer/plastifiant pentru mortarele de zidarie conform EN 934-3:T2.
510,00 MDL
Numai 0 ramase
SKU
07672
Informație
Brand ISOMAT
Proprietati Creste aderenta mortarului proaspat pe suport. Prelungeste substantial timpul de priza al mortarului. Actioneaza ca antrenor de aer si plastifiaza mortarele. Elimina total impuscaturile tencuielii. Imbunatateste omogenitatea mortarului, avand ca rezultat faptul ca tencuiala nu "atarna". Creste considerabil rezistenta zidariei. Reduce considerabil costul mortarului. Elimina problemele legate de depozitarile de var. Nu contine clor sau alti agenti corosivi.
Instrumente necesare 50 g la 25 kg ciment pentru zidarie si pavaj. 75 g la 25 kg ciment pentru tencuieli.
Pastrare 18 luni de la data fabricatiei, depozitat in ambalaj original sigilat, la temperaturi intre +5C si +35C. Protejati-l de expunerea directa la radiatia solara si de inghet.
Culoarea maro inchis
Consum (m2) 0
Greutate 5.0000

Nu au fost gasite certificate pentru produsul dat

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pe website, pentru a analiza traficul și pentru a înțelege de unde vin și cum interacționează vizitatorii cu site-ul.

Accept