HYDROZOL FLEX PRO 2-K Hidroizolatie elastica bicomponenta (componenta uscata)25 kg

O hidroizolatie bicomponenta pe baza de ciment, care formeaza o membrana de protectie durabila, continua si foarte elastica, care protejeaza Impotriva patrunderii apei, a emisiilor atmosferice si a altor emisii agresive In elementele de constructie si structurile din beton.
430,00 MDL
SKU
W99991686
Informație
Proprietati Nu permite trecerea apei; elasticitate ridicata; aderenta excelenta la adezivi ceramici; se usuca rapid
Uscarea Timpul de uscare depinde de absorbtia suportului, de grosimea stratului si de conditiile de mediu. In conditii climatice normale, stratul de hidroizolatie se usuca In aproximativ 48 de ore, iar dupa 72 de ore poate fi calcat.
Instrumente necesare spatula metalica
Pastrare Se depoziteaza si se transporta in ambalajul original bine inchis intr-un loc uscat si racoros (de preferinta pe paleti). A nu se pastra la temperaturi sub +5°C si peste +30°C. Tineti departe de umiditate! Produsul este valabil timp de 12 luni de la data fabricatiei in ambalajul original sigilat.
Consum (m2) 0
Greutate 0.0000
Pregatirea suprafetei Suprafata trebuie sa fie curata, fara grasimi, stabila si fara crapaturi. In locurile cu risc de fisurare, plasa de armare este inglobata in al doilea strat!

Nu au fost gasite certificate pentru produsul dat

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pe website, pentru a analiza traficul și pentru a înțelege de unde vin și cum interacționează vizitatorii cu site-ul.

Accept