Tencuiala decorativa MOUNTAIN CRISTAL 1 kg

MOUNTAIN CRYSTAL- este un strat decorativ de sidef ultra-scanteietor si ultramodern. Principala diferenta fata de stratul decorativ MOUNTAIN CRYSTAL este prezenta оn compozitie a particulelor mici de sticla, care creeaza o stralucire unica si o revarsare de nuante de suprafata. Originalitatea si unicitatea acestui material consta in faptul ca textura suprafetei se schimba vizual in functie de directia luminii.
558,00 MDL
SKU
W6570
Informație
Brand CREATIVE
Proprietati • Murdaria usoara este оndepartata de pe suprafata cu un burete umed • Modifica nuantele оn functie de iluminare si de unghiul de vizualizare • Are o suprafata catifelata, placuta la atingere • Оn functie de tehnica de aplicare, puteti ob?ine o varietate de desene
Instrumente necesare spatula din otel inoxidabil, echer mobil sau pensula.
Pastrare La loc uscat, racoros, protejat de оnghet. Termen de pastrare cu garantie la t° de la 5°C pana la 30°C, оn ambalaj de fabricatie nedeschis 18 luni de la data producerii.
Consum (m2) 0.17
Greutate 1.0000
Pregatirea suprafetei Acoperirea decorativa trebuie aplicata numai pe un substrat de оnalta calitate. Suprafata trebuie sa fie ferma, uscata, curatata de eflorescente, praf, noroi, ulei si grasime. Suprafetele vopsite anterior trebuie curatate de materiale vechi cojite si slefuite cu smirghel. Locurile afectate de mucegai sau muschi trebuie curatate mecanic si tratate cu grund Tiefgrund.

Nu au fost gasite certificate pentru produsul dat

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pe website, pentru a analiza traficul și pentru a înțelege de unde vin și cum interacționează vizitatorii cu site-ul.

Accept