Pistol de vopsea Wagner W 150

Pistolul de pulverizare Wagner W 150 este compatibil cu vopsele pe baza de apa, grunduri, lacuri cu 2 componente, solutii de fixare si protectie a lemnului. Poate fi folosit pentru vopsirea casei, hambarului, gardului sau mobilierului de gradina. Cantitatea materialului furnizat este ajustata pe baza marimii obiectului si a vitezei de lucru necesare. Flacara de pulverizare reglabila permite vopsirea pe verticala, orizontala sau punctata, оn dependenta de sarcina utilizatorului.
2.363,00 MDL
SKU
W5743
Informație
Brand WAGNER
Proprietati Manerul cu suprafata in relief pentru manevrare confortabila; simplitatea de utilizare a pistolului de vopsit Wagner W 150; asigura o suprafata vopsita uniform si un grad inalt de protectie; datorita sistemului unic Click&Paint, puteti schimba rapid si usor duza de pulverizare; viteza de vopsire - 5 metri patrati in 10 minute.
Consum (m2) 0
Greutate 0.0000

Nu au fost gasite certificate pentru produsul dat

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pe website, pentru a analiza traficul și pentru a înțelege de unde vin și cum interacționează vizitatorii cu site-ul.

Accept