Email pentru metal, anticoroziv, grund METALLSCHUTZLACK 3 in 1 (Grafit) 0.9 kg

Emailul ”MODEM 3 оn 1 METALLSCHUTZLACK” este destinat pentru acoperirea decorativa si de protectie a suprafetelor metalice, din lemn, precum si de alte tipuri atit din interiorul cit si exteriorul оncaperilor. Emailul ”MODEM 3 оn 1 METALLSCHUTZLACK” – este un produs universal, care permite оn acelasi timp prevenirea coroziunii, eliminarea ruginii si obtinerea unei acoperiri de lunga durata rezistente la agentii atmosferici.
189,00 MDL
SKU
W5669
Informație
Brand Modem
Proprietati Protejeaza оmpotriva coroziunii
Uscarea La temperatura camerei (aproximativ + 20 °C) si la umiditatea relativa a aerului (65 ± 5)% - 6 ore. La temperaturi mai reci, intervalurile de timp respective se maresc.
Instrumente necesare Perie rulou
Pastrare Intr-un loc uscat, racoros, ferit de ger, оn ambalaje оnchise ermetic.
Culoarea grafit
Consum (m2) 0.09
Greutate 0.9000
Pregatirea suprafetei Trebuie sa fie curata, uscata, solida, capabila sa suporte sarcina si pregatita оn mod corespunzator. Degresati suprafata оnainte de aplicare. Inlaturati rugina friabila.

Nu au fost gasite certificate pentru produsul dat

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pe website, pentru a analiza traficul și pentru a înțelege de unde vin și cum interacționează vizitatorii cu site-ul.

Accept