Spray de curatare pentru cazi de acril – Glutoclean Acryl Reiniger 750 ml

Potrivit pentru suprafetele acrilice si cele din plastic din seria instalatiilor sanitare precum si in incaperile umede, camerele de baie, cabinele de dus si viceu. Pentru cazile simple de acril, cazile si cabinele cu hidromasaj, cuvele de dus si peretii despartitori pentru cabinele de dus, accesorii si suprafete din plastic.
225,00 MDL
SKU
W5639
Informație
Brand GLUTOCLEAN
Proprietati Elimina foarte bine si cu grija depunerile si petele de murdarie, care raman dupa baie, inlatura depunerile calcaroase, grasimile, urmele de sapun, gel de dus, uleiurile de baie, precum si urmele de degete si cele lasate de pe urma utilizarii. Dupa prelucrare, suprafetele acrilice stralucesc, devin curate si igienice, repulsive si se curata usor
Pastrare Minimum 60 luni de la data producerii.
Consum (m2) 0
Greutate 0.5000
Pregatirea suprafetei Agitati bine recipientul inainte de utilizare. Pulverizati solutia peste toata suprafata murdarita si lasati-o sa actioneze timp de 1-2 minute. Apoi frecati usor cu o carpa umeda si clatiti cu apa calda. Pentru indepartarea si curatarea celor mai dificile depuneri si reziduuri, frecati suplimentar cu o carpa sau un burete si clatiti din nou cu apa.

Nu au fost gasite certificate pentru produsul dat

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pe website, pentru a analiza traficul și pentru a înțelege de unde vin și cum interacționează vizitatorii cu site-ul.

Accept