Solutie de curatat gresia si piatra naturala – acida Glutoclean 1L

Concentrat pentru suprafete cu actiune blanda pentru оnlaturarea eficienta a murdariilor dure, petelor de calcar, petelor lasate de urina si apa, petelor mici de ciment si rugina de pe suprafete, rezistente la actiunea acizilor.
200,00 MDL
SKU
W5625
Informație
Brand GLUTOCLEAN
Proprietati Concentrat Pentru toate suprafetele rezistente la acizi din interiorul si din afara оncaperilor. Potrivita pentru gresie, klinker pentru fatade, placile ceramice pentru podea, placile din piatra naturala si rezistente la acizi, suprafetele din piatra naturala, cum sunt tipurile diferite de granit, ardezie, cuartit, bazalt, crom, otel si sticla de оnalta calitate. Se foloseste оn toate blocurile sanitare si оncaperile cu nivel de umiditate ridicat, veceurile, bazinele, terasele si balcoanele.
Pastrare Minimum 60 luni de la data producerii.
Consum (m2) 0
Greutate 0.5000
Pregatirea suprafetei In functie de gradul de murdarie, aplicati solutia sub forma nediluata sau diluata оn proportie de 1:10 pe suprafata оnmuiata. Imprastiati solutia cu teul sau cu peria si lasati-o sa actioneze pentru scurt timp. Evitati uscarea solutiei pe suprafete. Frecati zonele vizate cu peria, apoi inlaturati murdaria cu un burete sau cu o carpa. Dupa care clatiti suprafata cu o cantitate mare de apa.

Nu au fost gasite certificate pentru produsul dat

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pe website, pentru a analiza traficul și pentru a înțelege de unde vin și cum interacționează vizitatorii cu site-ul.

Accept