Vopsea structurata Gasbetonbeschichtung

Vopsea structurata de granulatie fina D10, pentru exterior si interior, alba, rezistenta la intemperii, pentru suprafete poroase. Se utilizeaza la acoperiri de fatada rezistente la intemperii si acoperiri rezistente la uzura in interior. In mod special indicata pentru vopsitorii din beton poros si gazbeton. Se foloseste ca vopsea de grund pentru tencuieli sintetice, la fel suprafete de baza minerale.
1.459,00 MDL
în stoc
SKU
07886
Informație
Brand Dufa
Proprietati Vopsea structurata de granulatie fina D10, pentru exterior si interior, alba, rezistenta la intemperii, pentru suprafete poroase. La aplicarea primului strat de diluat tencuiala cu apa in raportul max. 10 %. De aplicat cu pensula, ruloul de lina tigaie, pe urma cu ruloul gros din material plastic expandat de intins intr-o directie. De lucrat la temperatura nu mai jos de +5 С.
Pregatirea suprafetei Trebuie sa fie curata, uscata si solida. Stratificarea si ramasitele lubrifierii de cofraj de eliminat complet. Rugozitatea suprafetei si diferite defecte de eliminat cu ajutorul chituirii dufa Fullstoff. Suprafetele cretoase si hidrofile, la fel locuri i
Uscarea La temperatura normala de + 20 ?С, prelucrarea ulterioara poate fi inceputa peste 2-3 ore. Uscarea definitiva – timp de 3 zile. La o temperatura mai scazuta – respectiv mai mult.
Instrumente necesare De aplicat cu pensula, ruloul de lina tigaie, pe urma cu ruloul gros din material plastic expandat de intins intr-o directie.
Pastrare 24 luni
Culoarea alb
Consum (m2) 0
Greutate 25.0000

Nu au fost gasite certificate pentru produsul dat

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pe website, pentru a analiza traficul și pentru a înțelege de unde vin și cum interacționează vizitatorii cu site-ul.

Accept