LUXURIOUS PATINA-efect de patina

Pe suprafata pregatita se aplica grundul de cuar? ,,MODEM-QUARTZ PRIMER NERO". Se a?teapta pana la uscarea completa a acestuia (4-5 ore). Pregatiti pentru aplicare baza ,,MODEM - Luxurious patina": turnati apa intr-un recipient din plastic in proportie de 30-35% de la masa totala a amestecului uscat. Adaugati in apa amestecul uscat ?i amestecati bine cu mixerul pana la obtinerea unei mase omogene.
1.357,00 MDL
în stoc
SKU
W6711
Informație
Brand CREATIVE
Proprietati Acoperirea decorativa ,,MODEM - Luxurious patina" le va fi pe plac amatorilor stilului industrial ?i al interiorului in stil loft. Aceasta acoperire inovativa multi-componenta pentru lucrari de interior creeaza efectul patinei de cupru. Particulele de cupru continute in compozitie impreuna cu activatorul special permite reglarea vitezei ?i a intensitatii reactiei de oxidare a metalului. ,,MODEM - Luxurious patina" este produs in forma de amestec uscat
Culoarea patina
Unitatea de masura kg
Consum (m2) 0.5
Greutate 1.0000
Pregatirea suprafetei Suprafata prelucrata trebuie sa fie neteda, uscata, curatata de impuritati, praf, mu?chi, saruri ?i grunduita cu grundul intaritor ,,MODEM-Tiefgrund".

Nu au fost gasite certificate pentru produsul dat

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pe website, pentru a analiza traficul și pentru a înțelege de unde vin și cum interacționează vizitatorii cu site-ul.

Accept