LUXURIOUS CORROSION-efect de rugina

Pe suprafata pregatita se aplica grundul de cuar? - ,,MODEM-QUARTZ PRIMER NERO". Se asteapta p?na la uscarea completa a acestuia (4-5 ore). Pregatiti pentru aplicare baza ,,MODEM - Luxurious corrosion": turnati apa intr-un recipient din plastic in proportie de 30-35% de la masa totala a amestecului uscat. Adaugati in apa amestecul uscat si amestecati bine cu mixerul pana la obtinerea unei mase omogene.
969,00 MDL
în stoc
SKU
W6709
Informație
Brand CREATIVE
Proprietati Acoperirea decorativa ,,MODEM - Luxurious corrosion" le va fi pe plac amatorilor stilului industrial si al interiorului in stil loft. Aceasta acoperire inovativa multi-componenta pentru interior creeaza efectul ruginii naturale. Particulele de fier continute in compozitie impreuna cu activatorul special permite reglarea vitezei si a intensitatii reactiei de oxidare a metalului
Culoarea rugina
Consum (m2) 0.5
Greutate 1.0000
Pregatirea suprafetei Suprafata prelucrata trebuie sa fie neteda, uscata, curatata de impuritati, praf, muschi, saruri si grunduita cu grundul intaritor ,,MODEM-Tiefgrund"
Greutate 1 kg

Nu au fost gasite certificate pentru produsul dat

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pe website, pentru a analiza traficul și pentru a înțelege de unde vin și cum interacționează vizitatorii cu site-ul.

Accept