LAC VS-1 Lac acrilic pentru piatra

Lac acrilic transparent, gata de utilizare, pentru impregnarea si evidentierea pietrelor naturale (pietre, pietre poroase etc.) si a materialelor de constructii artificiale (caramizi decorative, tigle etc.). Evidentiaza culoarea naturala a materialului pe care se aplica conferindu-i totodata impermeabilitate, rezistenta la conditiile climatice si la poluarea atmosferica. Se aplica pe suprafetele pere?ilor sau pardoselilor, in spatii interioare si exterioare.
284,00 MDL
în stoc
SKU
08476
Informație
Brand ISOMAT
Proprietati Confera hidrofobie optima. Confera protectie indelungata. Accentueaza culoarea naturala a materialului pe care se aplica. Elimina eflorescentele de saruri de pe suprafete, ca si consecintele inghetului si poluarii, dat fiind faptul ca impiedica absorbtia apei din precipitatii si a noxelor de tot felul. Este indicat pentru utilizari interioare si exterioare. silicon fungicid
Pregatirea suprafetei 1. Suportul Suprafetele pe care urmeaza sa fie aplicat lacul acrilic VS-1 trebuie sa aiba porii deschisi. Suprafetele adiacente, precum ferestre, suprafete vopsite, ca si materialele care sunt atacate de solventi, precum polistirenul, masticul de rosturi,
Pastrare 24 luni de la data fabricatiei, depozitat in ambalaj original sigilat, la temperaturi intre +5C si +35C. Protejati-l de expunerea directa la radiatia solara si de inghet.
Culoarea transporent
Consum (m2) 0
Greutate 1.0000

Nu au fost gasite certificate pentru produsul dat

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pe website, pentru a analiza traficul și pentru a înțelege de unde vin și cum interacționează vizitatorii cu site-ul.

Accept