ARISTOCRAT Acoperire decorativa

Aplicati grundul de cuart "MODEM-QUARTZ PRIMER NERO" pe suprafata pregatita. Asteptati pana se usuca complet (4-5 ore). Pentru a obtine culoarea dorita a acoperirii conform catalogului, adaugati colorantul selectat "MODEM-ARISTOCRAT TONER" (75 ml) in recipientul cu baza acoperirii decorative "MODEM-ARISTOCRAT" (2,5 l), iar pentru a obtine o nuanta aurie sau argintie, adaugati pigmentul metalizat "MODEM-ARISTOCRAT PIGMENT" (250 ml), conform indicatiilor specificate in catalog.
1.939,00 MDL
în stoc
SKU
W6715
Informație
Brand CREATIVE
Proprietati Acoperire decorativa de exceptie pentru suprafete de interior, create special pentru implementarea unor solutii de design indraznete, interesante si creative. Acest produs se va potrivi perfect atat in interiorul clasic, cat si in unul ultramodern. Gama de culori special concepute ale acoperirii este determinata de alegerea colorantului "MODEM-ARISTOCRAT TONER" in combinatie cu pigmentii metalizati "MODEM-ARISTOCRAT PIGMENT" (GOLD / SILVER), care sunt pur si simplu adaugati in baza "MODEM-ARI
Uscarea 24 ore la o temperatura de 20±2°C la o umiditate relativa de 60±5%.
Pastrare 18 luni la t° de la 5°C la 30°С
Unitatea de masura l
Consum (m2) 0.2
Greutate 2.5000
Pregatirea suprafetei Suprafata care trebuie tratata trebuie sa fie plana, uscata, fara murdarie, praf, grasime, muschi, saruri si pregatita cu grundul de amorsare "MODEM-Tiefgrund". In zonele umede se recomanda aplicarea primerului fungicid "MODEM-Putzgrund Stop Mucegai".

Nu au fost gasite certificate pentru produsul dat

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pe website, pentru a analiza traficul și pentru a înțelege de unde vin și cum interacționează vizitatorii cu site-ul.

Accept