Cum cumpăr si cum primesc comanda

 

 

 

Cum cumpăr

Pentru a procura produsul dorit, este necesar sa-l adaugati in cosul de cumparaturi. Acest lucru se poate realiza cu un simplu click pe sigla cosului, sau accesind pagina produsului propriu-zis şi selectând opţiunea adauga in cos. Dupa alegerea produselor pe care doriti sa le procurati, treceti la etapa de perfectare a comenzii. Daca sunteti utilizator nou al site-ului, va trebui sa va inregistrati, procedura ce va va lua nu mai mult de 2 minute. Daca sunteti deja client al magazinului online, trebuie sa va logati, folosind adresa electronica a Dvs si parola.

Livrare

     Livrarea tuturor produselor prezentate în magazinul online "Modem" este efectuata de catre compania noastra. Riscul de pierdere accidentală sau deteriorare a bunurilor trece la Cumparator din momentul primirii comenzii. Livrarea produselor comandate este efectuata in Chisinau si toate localitatile Moldovei.

Primirea comenzii     

Produsul comandat il poate primi persoana care l-a comandat, sau o alta persoana care este gata sa primeasca produsul, pe adresa indicata in comanda, si sa-l achite. Livrarea se efectueaza timp de 1-3 zile, in dependenta de localitate. La primirea comenzii este necesar sa verificati starea ambalajului produsului in prezenta curierului. Acţiunile dvs, în cazul în care doriti sa renuntati la produsul livrat: Dacă refuzati produsul din motive ce nu tin de aspectul fizic sau completatia necorespunzatoare a produsului, daca v-a fost livrat exact produsul comandat (aspectul sau corespunde descrierii, ambalajul este integru s.a.m.d.), atunci renuntarea la produs nu are loc din vina vanzatorului. In acest caz, dumneavoastra veti suporta taxa de livrare.

Modalități de plată 

- Plata în numerar;

- Online prin intermediul cardurilor bancare (VISA ELECTRON / VISA CLASIC / Maestro / MasterCard).

Politica de retur

"Modem" SRL oferă clienților săi serviciul de returnare al produselor conform legislației în vigoare.

Exercitarea dreptului de retragere:

Conform Legii nr. 105-XV din 13 martie a. 2003 privind protecția consumatorului, în cadrul contractelor încheiate, consumatorul beneficiază de 14 zile pentru a se retrage (perioada de retragere) din contract fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât costurile suplimentare.

Termenul de 14 zile începe, de regulă, din momentul în care consumatorul intră în posesia fizică a produselor.

 

 

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pe website, pentru a analiza traficul și pentru a înțelege de unde vin și cum interacționează vizitatorii cu site-ul.

Accept