GLANZLACK Еmail alchidic (15 bej)

Email este destinat pentru vopsitorii pe suprafete metalice, din lemn sau alte, care se supun actiunilor atmosferice sau pentru vopsitorii in incaperi la interior. Se deosebeste prin buna putere de acoperire, rezistenta culorii si luciu durabil, un randament sporit si este usor de pus in opera.
168,00 MDL
Numai 0 ramase
SKU
A5584
Informație
Brand Modem
Proprietati Universala Rezistenta la intemperii. Luciosa
Uscarea Timpul de uscare a acoperirii intr-un strat constituie 24 de ore la temperatura +20 С si umiditatea relativa 65%. Micsorarea temperaturii si ridicarea umiditatii prelungeste timpul de uscare.
Instrumente necesare Perie, rulou
Pastrare 5 ani
Culoarea bej
Consum (m2) 0.1
Greutate 2.6000
Pregatirea suprafetei Suprafata destinata vopsirii trebuie sa fie uscata, curatata de praf, rugina, ulei, grasimi, arsuri si alte impuritati. Vopsitoriile vechi si friabile de lac si vopsea este necesar de indepartat. Pentru prelungirea timpului de exploatarea si un randament sporit a lucrarilor de vopsit suprafata trebuie de prelucrat in prealabil cu grundul «MODEM-ROSTSCHUTZGRUND».

Nu au fost gasite certificate pentru produsul dat

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pe website, pentru a analiza traficul și pentru a înțelege de unde vin și cum interacționează vizitatorii cu site-ul.

Accept