Kratzputz+SILICON tencuiala

Continutul recipientului de amestecat bine pina la fund, nu de batut. Mai intii de aplicat tencuiala cu mistrie inox, lucrind de jos in sus. Pe urma de eliminat surplusuri in asa fel, incit stratul sa fie de o grosime 1 granule. Indata, sau nu mai tirziu de 10 min/ in functie de temperatura aerului/, de prelucrat cu mistrie din masa plastica pentru obtinerea structurii dorite.
934,00 MDL
Numai 0 ramase
SKU
957
Informație
Brand Modem
Proprietati Pentru interior si exterior Rezistenta inalta. Aderenta buna. Pur ecologica.
Uscarea La temperatura in interior +20° pelicula se formeaza peste 30-60 de minute. Uscarea completa peste 2-3 zile. Umiditatea ridicata a aerului si suprafata tencuita rece (indeosebi a peretilor la exterior) poate provoca incetinirea procesului de uscare. Se recomanda de tinut cont de aceasta in anotimpuri rece.
Instrumente necesare Mistrie inox sau de masa plastica
Pastrare 12 luni
Consum (m2) 2.7
Greutate 25.0000
Link la PDF https://drive.google.com/file/d/1XyZUoNlk6wM8o1KIBaYP-0OXm1KafSGy
Pregatirea suprafetei Inaintea aplicarii tencuielii suprafata de baza de vopsit cu grundul cuartos alb «MODEM-QUARZGRUND». Daca culoarea finita a tencuielii nu va fi alba, de efectuat nuantarea respectiva si pentru grund cuartos. Pentru suprafetele abundent sorbitoare (beton poros, ipsos, ciment fibros, etc.) si pentru suprafetele friabile, nerezistente de aplicat in prealabil grunduirea suplimentara cu «MODEM-TIEFGRUND». De urmarit timpul prescris de uscare.

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pe website, pentru a analiza traficul și pentru a înțelege de unde vin și cum interacționează vizitatorii cu site-ul.

Accept