Vopsea pentru bucatarie si baie Kuche&Bad Farbe 3 kg

Special fabricata pentru incaperi cu umezeala inalta in scopul de a preveni aparitia mucegaiului. Deasemenea si in incaperi cu exploatare inalta, ca camera de baie, WC, curatatorie, in institutii de invatamint si medicina si oficii. Este destinata pentru vopsitorii la interior a peretilor si tavanelor supuse spalarii, pe suprafete de ciment si var, tencuite, de beton, chituite, de caramida, tapete structurate, placi din gips-carton, PAL si PFL.
178,00 MDL
SKU
09346
Informație
Brand Modem
Proprietati Previne aparitia mucegaiului Rezistent la umezeala Lavabila Putere de acoperire buna
Uscarea 1-2 ore la temperatura 20 0С si umiditatea relativa 65%. Micsorarea temperaturii si ridicarea umiditatii duce la prelungirea timpului de uscare. Acoperirea este complet uscata si gata punerii sub sarcina peste 14 zile.
Instrumente necesare Pensula, ruloul, pulverizator
Pastrare Intr-un recipient original inchis etans la temperaturi cuprinse intre +5 0С si +35 0С. A nu se expune sub actiunea razelor solare directe.
Culoarea alb
Consum (m2) 0.17
Greutate 3.0000
Pregatirea suprafetei Suprafata destinata prelucrarii trebuie sa fie rezistenta, uscata, degresata si fara praf. Inaintea lucrarilor straturile vechi pe baza de clei si vopsele de var, la fel suprafetele friabile de indepartat. Pentru a prelungi termenul de exploatare si a spori randamentul vopselei este necesar de grunduit in prealabil cu «MODEM-PUTZGRUND». Inainte de vopsire a tapetelor suprafata nu trebuie grunduita.

Nu au fost gasite certificate pentru produsul dat

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pe website, pentru a analiza traficul și pentru a înțelege de unde vin și cum interacționează vizitatorii cu site-ul.

Accept