Tencuiala de finisare Acryl-Spachtel 16 kg

– gata de pus in opera – pentru interior – adeziune inalta – usor de aplicat si slefuit
561,00 MDL
SKU
09098
Informație
Brand Dufa
Proprietati Chitul pe baza de rasini acrilice gata de pus in opera pentru spacluirea si nivelarea de finisare a suprafetelor in interior. Formeaza acoperiri perfect netede albe. Rezistent la umezeala si actiuni mecanice. Destinat pentru acoperiri pe tencuieli de ciment si gips, beton, gips-carton, suprafete vopsite, PFL, PAL, QSB si OSB, lemn.
Uscarea 12 ore
Instrumente necesare spaclu
Pastrare 12 luni
Consum (m2) 1.6
Greutate 16.0000
Pregatirea suprafetei Suprafata trebuie sa fie curata, uscata si solida. Partile stratificate, impuritatile, eflorescenta, acoperirile vechi de eliminat complet. Suprafetele acoperite cu vopsele alchidice sau de ulei trebuie prelucrate cu smirghel. Suprafetele friabile de grunduit cu grund de patrundere adinca a marcii Dufa. Portiunile atacate cu fungi de curatat si prelucrat cu grundul antiseptic Dufa Grund Antiseptik D613 conform instructiunii.

Nu au fost gasite certificate pentru produsul dat

Utilizăm cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pe website, pentru a analiza traficul și pentru a înțelege de unde vin și cum interacționează vizitatorii cu site-ul.

Accept